Vlastním obchůdek s koženým zbožím a musím říct, že v poslední obě podlaha nevypadal úplně nejlépe. Proto jsem požádala své zaměstnance, aby se o to postarali, jenže stejně pořád nevypadala úplně tak, jak jsem si představovala. A protože jsem perfekcionista, tak jsem se rozhodla, že si na to někoho najmu, protože jsem to tak opravdu nechtěla nechat. Tak jsem si sedla k počítači a hledala nějakou úklidovou firmu, která by se o to postarala. A mým požadavkem bylo, aby měla dobré reference, aby to nebyly zbytečně vyhozené peníze. A jednu takovou jsem našla, a sice firmu Strojové čištění podlah Praha. Všichni o nich psali dobře, tak jsem si řekla, že to bude to pravé.

Polymerní vosky a kvalitní impregnace Vám zavře a ochrání povrch podlahy

A tak jsem je kontaktovala. A jsem s nimi maximálně spokojená. Podlaha byla nádherná, vážně vypadal jako nová a upřímně, tak dobrý výsledek jsem nečekala ani navzdory té chvále, kterou jsem na internetu četla. Podlahu vyčistili perfektně. Naše podlaha je kombinovaná a skládá se z více povrchů. Před vstupem je dlažby od dveří k pultu máme vinylovou podlahu a v zázemí a ve skladu je betonová litá podlaha. Všude už byla zažraná a neodstranitelná špína. I když jsme uklízeli co to dá a podlahy jsou vymyté, ale dojem to nedělá dobrý. My jsme ty podlahy zdědily po předchozí provozovně a něco tu zůstalo i předchozích nájemcích.

Ale teprve až jsme si sjednali tuto úklidovou firmu se to tu pohnulo správným směrem. Ani už neuvažujeme o výměně, protože ty podlahy vypadají velmi dobře. Je to tím, že firma má zkušenosti v použití té správné chemie, která je velmi silná, ale nepoškodí Vám povrch. Takže když rozpustili nánosy zabetonované špíny, tak strojem vše dočistili. Výsledek nás překvapil, toto jsme ani nečekali a tak když jsme nahlas uvažovali, jak takový stav udržet, přišla dobrá rada.

Tento uspokojivý výsledek si zakonzervujte. Na linoleum, vinyl a pvc můžete aplikovat vosk a na dlažbu a betonové, lité a halové podlahy je vhodná impregnace. Tak jsme rozšířili objednávku a firma provedla voskování a impregnace. Toto rozhodnutí bylo nejen správné, ale taky velmi užitečné, protože výhoda ochrany našich podlahových povrchů je taky v lehkosti našeho pravidelného úklidu. Podlahy se nám snáze a rychleji umývají a čistí.

Pamatuji si, že život je jedna velká křižovatka a jeho kvalitu a spokojenost velmi často dělají správná a včasná rozhodnutí. No a tady jsme se rozhodli správně. Nejen vzhled, který se nám moc líbí, ale taky praktičnost v údržbě nám nyní pomáhá. Tímto bych chtěla všem čištění tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit, protože jsem s nimi měli výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech, a překvapená jsem byla nejen já, ale i moji zaměstnanci.