U nás nabízíme svým klientům široký rozsah špičkových úklidových činností, jako je například mytí oken, čištění oken, leštění oken. Každý z nás dobře ví, že prosadit se v současné době i na zahraniční trh znamená nejen pomocí reklam nabízet svou kvalitní činnost.

Velké skleněné plochy především umyjte zásaditou chemii po odmaštění výkladů nepěnivým saponátem

Důležité je i v praxi dnes a denně potvrzovat svým zákazníkům svou nejvyšší kvalitu, a to lze pouze neustálým sledováním a zaváděním nejnovějších a nejúčinnějších poznatků vědy a výzkumu do svých technologií, dále samozřejmě poctivým a profesionálně flexibilním přístupem pracovníků na všech úrovních v této společnosti.

A přesně o to se snažíme, protože jaký smysl má poskytovat své služby, pokud víte, že nenabízíte to nejlepší, co je možné? To samozřejmě platí ve všech ohledech. Pro kvalitní provedení mytí oken a výkladů je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů. U čištění výkladů v Praze, pokud výlohy provozovny nebyly dlouho umývány je důležité na úvod práce plochu namočit s kvalitní saponátem.

Dnes je na trhu u odborných firem, které prodávají úklidovou techniku a chemii slušný výběr, velmi kvalitní zásadité chemie. Pokud máte namočeno je vhodné speciální širokou žiletkou celý povrch skla přiškrábat, tím si ušetříte mnoho času a úsilí v další etapě leštění suchých a umytých skleněných ploch. Takže setřete a necháte proschnout a pak lehce přeleštíte a výsledek je skvělý. Stejně tak tomu bylo i při naší zakázce, kdy se jednalo o mytí a leštění oken a zrcadlových ploch v jedné posilovně.

Paní majitelka už nebyla s jejich stavem spokojená, a tak se obrátila na nás A SERVIS LIPKA. Její brigádníci nedokázali vše vyčistit podle jejích představ, ale neměla jim to za zlé. Na skutečně perfektní výsledek jsou potřeba specialisté. Okna jsme umyli do poslední nečistot, a když jsme s prací skončili, byla okna v naprostém pořádku. Jsme rádi, že byli s naší prací spokojeni a stali se našimi stálými zákazníky.