S plísněmi jsou starosti, kterých se chce pochopitelně zbavit úplně každý. Proto v naší firmě nabízíme službu odstraňování čištění plísně, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Naše antimikrobiální působení je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

Nutný krok č.2 při likvidaci plísně je zvolit správnou dezinfekci k úplnému vyčištění od této invaze

Díky němu lze zajistit, že se vaše problémy s plísní staly minulostí. K tvorbě plísně totiž stačí opravdu málo a ani se nenaděje, a už ji můžete mít na vaší zdi či nábytku. Abyste plísni předešli, tak by mezi jednotlivými místnostmi neměl být teplotní rozdíl vyšší, jak 4 oC. Pokud máte v nějaké místnosti výrazně nižší teplotu, tak když se do ní (například po otevření dveří) dostane výrazněji teplejší vzduch, už to může být problém.

Teplý vzduch totiž v sobě obsahuje mnohem více vodních par, které se na chladném místě usadí a začne kondenzovat ve vodu. A kde je vlhko, tam je zpravidla i plíseň, o tom jsme již určitě slyšeli sami. Plíseň se vždy držela prostorů, kde bývá vlhko, jako jsou sklepy a podobně. Proto se vyplatí udržovat konstantně stejnou teplotu. A vyplatí se to i z hlediska nákladů na topení.

Ale pokud chcete mít opravdu stoprocentní jistotu, že vás plíseň nezačne trápit, tak je lepší si opatřit proti plísňový nátěr . Naší poslední zakázkou bylo odstraňováním v domácím sklípečku, kde manželé měli návštěvu, a tak šli pro víno do jejich sklípku a našli za jednou policí plíseň. A protože se o to nedokázali postarat sami, tak se obrátili na nás A SERVIS LIPKA. A my se už o vše postarali. Jsme rádi, že jsme jim mohli pomoci, a že se připojili k řadě našich spokojených zákazníků.