Dobrý den, řekl jsem si, že napíšu recenzi na úklidovou firmu od které jsme si nechali vyčistit podlahu. Jsem vedoucí pobočky jednoho autosalonu a u nás si na luxusním prostředí opravdu hodně zakládáme. A podlaha se mi v poslední době nezdála být ve zrovna perfektním stavu a několik kolegů se mnou souhlasilo. Tak jsme se rozhodli, že si ji necháme najmout od nějaké úklidové firmy. A tak jsem si sedl k internetu a pátral po někom, kdo by se mi nejvíce zamlouvala. A nakonec jsem se obrátil na úklidovou firmu Voskování Praha.

Vosk je vhodný na údržbu linolea, marmolea a vinylové podlahy

Měla opravdu vynikající recenze a na všech diskusních fórech o nich psali opravdu dobře, z čehož jsem vyvodil, že by to neměla být zbytečná investice. Tak jsem jim zavolal a vše s nimi domluvil. A byl jsem s jejich prací opravdu moc spokojený. Podlaha byla nádherně vyčištěná a byla v perfektním stavu. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená, vše proběhlo tak jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milý a ochotní, což je určitě obrovskou výhodou, protože nerad pracuju s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby.

Celkově není nic, co bych jim mohl vytknout. Někoho možná zaskočí jejich cena, ale odvedli fakt vynikající práci, takže já nemám s tím žádný problém. Navíc po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže se to ve výsledku vyplatilo i finančně a náš úklidový personál už nemá s jejím udržováním vůbec žádné problémy. A podlaha po jejich vyčištění a nanesení vosku opravdu vůbec neklouže. Kromě čištění podlah nabízejí i celou řadu dalších služeb jako je například čištění koberců, umývání oken a výloh, odstraňování plísní a graffiti. Takže je vidět, že se ve svém oboru opravdu vyznají, mají široké pole působnosti.

Takže až budeme do budoucna zase něco potřebovat, určitě se obrátím pouze na ně. A jsem si jistý, že je brzy začnu využívat i pro svou domácnost, protože jsem hodně časově vytížený a úklid není zrovna moje oblíbená činnost. A oni to zvládnou perfektně a za krátký čas. Takže spokojenost ve všech směrech. A své služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže je vidět, že má velmi široké pole působnosti. Proto je všem vřele doporučujeme, pokud hledáte kvalitní čištění podlah. Doporučuji, abyste se podívali na jejich webové stránky A SERVIS LIPKA, kde se o jejich servisu dozvíte vše.