Hledáte někoho dobrého na čištění podlah? V tom případě bych pro vás měl tip. Jde o úklidovou firmu. Vlastním vinárnu, a když jsem se tam šel naposledy podívat, tak se mi zdálo, že podlaha není zrovna v dobrém stavu. Zdála se mi zašlá, jakoby byla stará, a přitom nebyla starší jak tři roky. Poprosil jsem své zaměstnance, aby tomu věnovali zvýšenou pozornost. Zlepšení sice bylo vidět, ale pořád to nebylo úplně podle mých představ. Tak jsem si řekl, že bude nejlepší, když na to najmu úklidovou firmu.

Mechanické a chemické odstranění tvrdých nečistot z podlah v Praze

Ale protože v tomto organizování nejsem zrovna nejlepší, pomáhala mi se zařizováním přítelkyně. A hledali jsme nějakou firmu na internetu a právě jsme našli Odstranění tvrdých nečistot Praha. Na internetu na ně byla navíc samá pozitivní recenze, takže jsem měl i nějakou záruku, že to nebudou zbytečně vyhozené peníze. Kontaktoval jsem je a vysvětlil jim, co požaduji. Domluvili jsme se na termínu, kalkulaci a na všech ostatních detailech a za necelý týden přijeli vyčistit podlahy v mé vinárně. A jejich strojové čištění dokázalo opravdový zázrak.

Použili i matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. Tím docílili toho, že povrch zůstane delší dobu v dobrém stavu. Další úklid potom probíhá bez větší dřiny a moji zaměstnanci si to opravdu moc pochvalují. Ten vosk je vážně skvělý. Díky němu podlaha už tolik neklouže a věřte mi, že v prostředí, jako je to naše, je to velice důležité. Tímto bych chtěl jejich službu strojové čištění podlah všem doporučit, protože rozhodně nebudete litovat a budete mít co dočinění s velmi seriózní firmou, která splní veškeré vaše požadavky přesně podle vašich představ.

Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi profesionální a milí, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje. Domluva je opravdu bezproblémová a velice rychlá a určitě se vám nestane, že byste na termín museli čekat nějak příliš dlouho. Nemají ani problém s čištěním ve večerních hodinách a o víkendu. Nabízejí i celou řadu dalších služeb, takže pokud poptáváte i něco jiného, tak stejně navrhuji podívat se na jejich stránky, protože věřím, že jejich ostatní služby jsou stejně kvalitní jako jejich čištění podlah.

A své služby A SERVIS LIPKA realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže se neváhejte na ně obrátit, ať už jste odkudkoli. Určitě s nimi budete spokojeni tak jako my. Cena jejich služeb je sice vyšší, ale rozhodně se vyplatí do této služby investovat. A jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.