Graffiti jsou dnes velice rozšířeným problémem, se kterým se dnes můžete setkat na každém rohu. A to doslova, protože graffiti vidíte skoro na každé ulici. Je to problém, se kterým se setkáváme hlavně ve městech. Ale musíme upozornit na to, že už ani na vesnici není graffiti výjimkou. Naleznete jej i v chatařské oblasti. Samozřejmě není nic špatného, když se sprejeři vyřádí na místech, která jsou k tomu určená, jenže to se bohužel často nestává.

Chraňte fasádu v prvé řadě marmolit nátěrem proti graffiti v Praze se tato investice třikrát vrátí

Většinou z toho nemají ten požitek, ten adrenalin, že někomu něco ničí. Ale dá se s tím něco dělat. Můžete svůj majetek chránit antigraffitovým nátěrem. Sprejeři totiž často poznají, zda dům nátěr má nebo ne, a když vidí, že je dům nátěrem chráněný, tak ho mnohdy ani neposprejují, protože ví, že by jejich dílo nemělo moc dlouhého trvání, takže na to nechtějí plýtvat svými drahocennými barvami.

A antirgaffitový nátěr nabízíme i v naší úklidové firmě Ochrana fasád Praha. Dále také realizujeme antigraffitový program, který důsledně a spolehlivě paralizuje činnost graffitových vandalů je založen na využití všech svých zkušeností, které naše firma získala za více jak dvacetileté působení v tomto boji, který neuvěřitelným způsobem devastuje naše životní prostředí, a v kterém dosud nikdo a to ani naše či mezinárodní legislativa nebyla schopna docílit účinných výsledků.

Tento antigraffitový program zahrnuje technologie odstraňování graffiti i z neošetřených ploch, ochranu proti graffitovému vandalismu a znečištění, aplikaci antigraffitových nátěrů, které jsou jedinou skutečnou účinnou ochranou a obranou proti sprejerům a jejich nevkusným čmáranicím. Dále tento program zahrnuje tzv. systém budov bez graffitového znečištění, stop sprejerství, stop sprejům, účinnou prevenci stop nedovolenému graffiti a samozřejmě jeho nedílnou součástí je kvalitní komplexní servis s velmi rychlým a včasným odstraňováním i sebemenšího graffitového znečištění ihned, a to včetně stržení a odstranění plakátů a nepovolených výlepů.

Naší poslední zakázkou bylo odstraňování graffiti z fasády mateřské školy. Ředitel školky nám zavolal a poprosil nás, abychom se o to postarali, protože on s jeho kolegy si s tím nevěděli rady. A to je pochopitelné, protože pouhé zamalování skutečně není řešení. Graffiti jsme odstranili a na celou budovu dali AGO. Skutečně nejspolehlivější a stoprocentní prevencí před vandalizmem tohoto typu, je nechat si touto firmou nanést antigraffitovou ochranu všude tam, kde se nacházejí sprejery vyhledávaná inkriminovaná místa v podobě fasád, zdí, kamenných zídek, teras, schodišť apod.