Naše společnost se věnuje prodeji dámského spodního prádla a plavek. Provádíme také poradenství na firemních prodejnách, jelikož za mnoho let praxe se stále setkáváme s klientkami, které mají tendenci volit nepadnoucí prádlo. Nicméně tato skutečnost se týká i jiných oborů. Ani nám se nevyhnula. Nedávno jsem totiž vybírala nové pracovníky na mytí výloh. Moje první zkušenosti byly takové roztodivné.

Nárazové, servisní čištění oken, výkladů i ve výškách

Řekla bych zkrátka, že jsme si se zvolenou úklidovou společností nepadli do noty. Chvíli mi tedy zabralo, než jsem našla to pravé řešení. Svou volbu jsem se rozhodla zveřejnit právě zde, protože si myslím, že by lidé měli psát i o těch dobrých zkušenostech. Dovolte mi, abych vám představila firmu Umývání výkladů Brno a její službu Mytí oken.

Věřím, že tento můj příspěvek mnohým pomůže v rozhodování. Protože toto je firma, jakou si představím pod pojmem kvalitní služby. A SERVIS LIPKA jsem kontaktovala na základě dobré zkušenosti mé známé. Slovo dalo slovo a za dva týdny jsem se s nimi poprvé setkala. Překvapilo mě, s jakou precizností tuto službu provádějí, proto vás s jejich technologií seznámím… Pro kvalitní provedení mytí oken je pro ně důležité vždy perfektně umýt celou plochu okna nebo výlohy, a také neopomenout případné rámy a parapety.

Technologie mytí oken této firmy se pečlivě provádí čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy ji pracovníci vyleští na sucho čistou bavlněnou plenou. Díky jejich dlouholetým zkušenostem vždy realizují kvalitní zakázku. Čistí pomocí technologie takzvaného triku suchého čištění. Protože firma A SERVIS LIPKA vždy klade důraz na kvalitu provádění úklidových služeb, tak nikdy nepoužívají lešticí přípravky.

Je to bezpochyby fyzicky náročnější, jelikož skla pracovníci vyleští pouze na sucho, ale tím je naopak zaručeno, že okna a výlohy zůstanou déle čisté. Tato společnost má již ověřeno, že za použití lešticích přípravků za mokra jsou po krátkém čase vidět na oknech šmouhy a tahy po leštění. Při vlastním mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky starého leštidla, jelikož by i staré leštidlo za nějaký čas mohlo vlivem povětrnostních podmínek vystoupit na povrch, a byly by tak viditelné ne zrovna moc vzhledné stopy a mapy po leštění. Odvádějí skvělou práci. Určitě budou skvělou volbou pro ty, kdo hledají mytí jednorázové či v určitých intervalech.