Zastáváme názor, že ten, kdo hledá, vždy najde. Ať se jedná o partnerskou dvojici jakéhokoliv druhu. V našem případě jsou to sezdané páry, ale také společnosti, se kterými spolupracujeme delší dobu. Ráda bych vás seznámila s firmou Mytí výkladů Praha, která byla pro nás milým překvapením ve světě, kdy nikde nemáte záruku kvalitně provedených služeb. Tato společnost nabízí svým klientům široký rozsah špičkových úklidových činností, jako je například mytí oken, čištění oken, leštění oken.

Výškové a servisní umývání oken, zimních zahrad a výkladů

Svým poctivým a flexibilním přístupem má na trhu úklidových služeb uznávaný a velmi kladný ohlas. Proto jsou žádaní i v Německu a Rakousku. Snaží se svým zákazníkům nabízet co nejvyšší kvalitu, a to lze pouze neustálým sledováním a zaváděním nejnovějších a nejúčinnějších poznatků vědy a výzkumu do svých technologií, dále samozřejmě poctivým a profesionálně flexibilním přístupem pracovníků na všech úrovních v této společnosti.

S kolegyní provozujeme svatební agenturu a dokážeme klientům naplánovat svatbu na klíč, vytvořenou skutečně od A do Z. Zakládáme si na osobním přístupu, neustále hledáme nové neotřelé lokace, inspirujeme se a prověřujeme nové partnery proto, aby byl vstup do manželství nezapomenutelný. Zakládáme si také na velmi kontaktním prostředí, kde se naši klienti budou cítit jako doma.

Proto nám velice záleží, aby schůzky probíhaly v reprezentativních prostorech. Pohledu z oken se neubrání nikdo. Pokud by skla nebyla jako ze škatulky, velmi by to kazilo celý dojem a jistě nepřispělo k dobrým vztahům. Bereme to skutečně velmi vážně. Takže jsme se rozhodly obrátit na někoho s velmi kladnými ohlasy, a to na službu Mytí oken, kterou zajišťuje právě A SERVIS LIPKA. Technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou.

Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována vlastní kvalitní technologie tzv. triku suchého leštění. Pro zásadní firemní důraz na kvalitu provádění úklidových služeb proto nikdy pracovníci nepoužívají leštící přípravky. I když je to určitě fyzicky náročnější postup. Okna vyleští pouze na sucho, a tím je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá. S jednáním firmy i samotným procesem mytí oken jsme nadmíru spokojené. A rozhodně se na ně zase brzy s požadavkem mytí oken obrátíme.