Milí obchodníci, jistě jste se někdy potýkali s nedostatkem personálu a víte, co to všechno obnáší. Jsem zaměstnaná v bankovním sektoru a starám se právě o to, abychom měli vždy dostatek kvalitních pracovníků. Nicméně toto je velmi složitý úkol, a ne vždy se podaří sehnat a následně udržet takový stav, jaký by byl třeba. Proto, pokud to lze, ráda si nechám někoho doporučit. Na oplátku jsem ochotná se o vlastní zkušenosti podělit.

Umývání oken, prosklených ploch a pergol ve výškách

V tomto článku bych se chtěla zmínit o úklidové firmě, kterou jsme hledali na mytí a udržování oken a prosklených částí v budově banky. Ne všechny prosklené částí naší budovy jsou snadno pro údržbu dostupné. Proto bylo mým úkolem najít někoho na výškové mytí oken. Což nebylo vůbec lehké. Ale podařilo se a ráda se o vlastní zkušenosti s vámi tady a teď podělím. Po podrobném průzkumu názorů různých lidí, kladů a záporů firem působících v okolí, jsem zvolila nadějně vyhlížející úklidovou společnost Umývání pergol Praha. Ta, kromě mnoha jiných úklidových služeb, také poskytuje kvalitní Mytí oken.

Když jsem ji prve objednala, s netrpělivostí jsem čekala, jaké to bude. Přece jenom, já osobně jsem měla vysoké nároky. Byla jsem zvědavá, jak zvládnou umýt okna v dané výšce. Myslela jsem si, že k nám přijedou se speciálními vysokými žebříky, ale spletla jsme se. Dorazili s montážní plošinou, to je perfektní věc, která pracovníkům dopřála ten nejlepší možný přístup k veškerým proskleným plochám. Jak jsem je pozorovala při práci, zdálo se mi, jako kdyby to byla ta nejlepší práce na světě.

Šlo jim to tak snadno, což neznamená, že by to nějak odbývali. A SERVIS LIPKA se opravdu snažili a výsledky tomu odpovídaly. Okna a veškerá skla byla opravdu čistá, a když jsem viděla ten lesk, který leštěním vytvořili, vyloženě mě to nadchlo. Představte si, že dlouho koukáte na ne zcela kvalitně vyleštěná skla, která vlastně pro běžného člověka bez potřebných prostředků ani nejdou umýt. A najednou, z ničeho nic, jsou z těchto oken a skel skvosty naší banky. Bylo logické, že jsme tuto službu nevyužili naposledy. Už se těším za pár měsíců na pokračování.