Zabývám se výrobou látkových hraček, které mohou sloužit i jako velmi pohodlné polštářky. Jedná se o produkty nejen pro děti, ale také pro dospělé. Začínala jsem v domácím prostředí, ale časem se poněkud rozrostlo osazenstvo mé značky a já musela hledat prostory, kde bychom mohli společně tvořit. Dnes již máme nejen vlastní dílnu, ale také obchod, který na ni navazuje.

Umývání oken, skleněných pergol, výkladů

Nemohu si nyní na nedostatek práce ztěžovat. Jediná věc, která mi v poslední době trochu kazila náladu, byl fakt, že jsem neměla sjednanou úklidovou pracovnici, a tak jsem nějakou dobu musela uklízet sama či s pomocí zaměstnanců, kteří se zabývali buď návrhy, administrativní činností nebo přímo šitím. Nakonec jsem se s jednou ze zaměstnankyň dohodla, že si každodenní úklid vezme na starost, a přilepší si tak k základní mzdě.

Jediné, co mi zbývalo ještě vyřešit, bylo mytí oken a výloh, protože to nebyla činnost na hodinu nebo dvě. Před pár měsíci jsem dostala tip na renomovanou úklidovou firmu Mytí oken Praha. Doslova jsem se do ní zamilovala. Tato firma mi skutečně vytrhla trn z paty. Vím, že se na ně mohu nyní spolehnout. V dnešní době nelze jen tak někomu věřit a nikdy stoprocentně nevíte, koho si do domu nebo firmy vezmete.

Takže pečlivě každého kandidáta prověřuji. S touto firmou však mám garanci toho, že jejich zaměstnanci jsou poctiví, pečliví, vždy dobře naladění a k věcem velmi opatrní. Před nějakým tím rokem jsem se s nimi dohodla na prvním termínu, který bez problémů dodrželi. Okna a výlohy umyli velmi kvalitně a bez použití leštidel zajistili dlouhotrvající lesk. Umyli také kliky a parapety a odstranili případné pavučiny zvenčí.

Okna i výlohy vypadaly po jejich zásahu jako nové. A tak jsem se s nimi domluvila na pravidelném mytí oken. Zároveň jsem si i oddychla, že jsem s tím nemusela mít další zbytečné starosti. Nastavili jsme přesný den a cyklus mytí oken. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je pro mě zárukou kvality a spolehlivosti a doporučuji ji všem. Doporučuji si také přečíst jejich webové stránky. Nabízí i jiné služby, které by vám mohly pomoci.