Již několik let si dopřávám ten luxus, kdy si k nám domů pravidelně zvu paní na úklid, která vypere, vyžehlí, vysaje, umyje prach i nádobí, a ještě k tomu umyje i okna. Nemohu si ji vynachválit, lze se na ni plně spolehnout. Když jsem otevírala prodejnu s látkami, metrovým textilem a galanterií, nějak jsem doufala, že mi tato paní vypomůže alespoň při mytí početných výloh. Vzhledem k tomu, že by však musela dojíždět do jiného města, se jí to nevyplatilo. Odmítla mě, ale já jsem naštěstí příliš dlouho nezoufala. Hledala jsem totiž jiné možnosti, co mohu v okolí využít. Moje kroky vedly logicky na internet, kde jsem našla velmi slibné diskuze o úklidové firmě Mytí oken. Té jsem se nakonec také ozvala. A rozhodně nelituji. Dovolte, abych ji krátce představila.

Umývání a výškové čištění výkladů, prosklených zimních zahrad a oken v Praze

Umývání zimních zahrad Praha je ryze česká firma, která však rozšířila svou působnost i mimo hranice našeho státu. Žádají si ji klienti ze Slovenska, Německa a Rakouska. Na českém trhu působí již téměř tři dekády, za což vděčí zejména věrné klientele, do jejichž řad se posléze přidávají i nový klienti. Každý z nás dobře ví, že prosadit se v současné době i na zahraniční trh znamená nejen pomocí reklam nabízet svou kvalitní činnost, ale hlavně v praxi dnes a denně potvrzovat svým zákazníkům svou nejvyšší kvalitu.

A to lze pouze neustálým sledováním a zaváděním nejnovějších a nejúčinnějších poznatků vědy a výzkumu do vlastních technologií. Dále samozřejmě poctivým a profesionálně flexibilním přístupem pracovníků na všech úrovních v této společnosti. Tato společnost A SERVIS LIPKA má velmi silné zázemí, jasně danou a srozumitelnou strategii, neváhá investovat do vlastního profesionálního a špičkově odborně zdatného týmu pracovníků, dále do vysoce výkonného a kvalitního strojového parku a vybavení, ale v neposlední řadě i do špičkových značkových čistících prostředků.

Mytí oken realizuje u všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch, a to i v těžko přístupných místech a ve výškách. Profesionální tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí a svým kvalitním přístupem vždy eliminuje jakoukoliv možnost poškození majetku klienta. Samozřejmostí je, že tato vlastní špičková technologie je zaměřena nejen na běžné mytí, čištění a leštění oken, výloh a prosklených prostor, ale i na hrubě a silně znečištěné skleněné plochy jako například po malířích, řemeslnících či po generálních stavebních rekonstrukcích. Vřele tedy doporučuji nejen obchodníkům, ale také občanům, kteří by potřebovali svůj domov očistit od silných i běžných nečistot, dostupných ze země i ve výškách.