Hledáte někoho dobrého na čištění podlah? V tom případě bych pro vás měla tip. Spolu s jedním kolegou máme na starost správu menšího hradu, kam v létě jezdí hodně turisté na prohlídky a tak podobně. A všimli jsme si, že podlaha už nebyla v nejlepším stavu, přestože jsme ji nechávali pravidelně čistit od úklidové firmy. Tak jsme došli k závěru, že bude třeba firmu vyměnit.

Jakou metodou vyčistit betonové, lité, kamenné podlahy a dlažby v Praze

Ale s jinou jsme neměli zkušenosti, tak jsme byli odkázaní na internet. A tam se nám nejvíce líbila úklidová firma A SERVIS LIPKA, čištění průmyslových, betonových podlah a dlažeb. Na internetu na ně byla navíc samá pozitivní recenze, takže jsem měla i nějakou záruku, že to nebudou zbytečně vyhozené peníze. Kontaktovala jsem je a vysvětlila jim, co požaduji.

Domluvili jsme se na termínu, kalkulaci a na všech ostatních detailech a za týden přijeli za námi podlahy ve všech prostorách důkladně vyčistit. A jejich strojové čištění dokázalo opravdový zázrak. Použili i matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. Tím docílili toho, že povrch zůstane delší dobu v dobrém stavu.

Další úklid potom probíhá bez větší dřiny. Tímto bych chtěla jejich službu strojové čištění podlah všem doporučit, protože rozhodně nebudete litovat a budete mít co dočinění s velmi seriózní firmou, která splní veškeré vaše požadavky přesně podle vašich představ. Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi profesionální a milí, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje.

Naopak, z této spolupráce budete mít radost, protože jsou opravdu ochotní a ve všem vám vyjdou vstříc. Domluva je opravdu bezproblémová a velice rychlá a určitě se vám nestane, že byste na termín museli čekat nějak příliš dlouho. Nemají ani problém s čištěním ve večerních hodinách a o víkendu. Jen musíte počítat s tím, že cena je o něco vyšší. Ale zase odvádí tu nejlepší práci.

A já si za ni ráda připlatím. Rozhodně to nejsou vyhozené peníze. A Nabízejí i celou řadu dalších služeb, takže pokud poptáváte i něco jiného, tak stejně navrhuji podívat se na jejich stránky, protože věřím, že jejich ostatní služby jsou stejně kvalitní jako jejich čištění podlah. A své služby A SERVIS LIPKA realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže se neváhejte na ně obrátit.

Já osobně s nimi byla tak spokojená, že jsem jejich služby začala využívat i pro svou vlastní domácnost. A nemůžu si je vynachválit. Nejen jejich čištění podlah je skvělé, ale já sama za sebe mohu ručit i za jejich mytí oken. Rovněž perfektní práce. Takže pokud hledáte kvalitní úklidovou firmu, zde jste na správné adrese.