Pro ty, kteří neznají práci naší firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., rádi naši činnost trošku osvětlíme. Jsme úklidová společnost již s více než pětadvacetiletou zkušeností v tomto oboru. Neustále se snažíme vzdělávat a posouvat se dále. Díky naší píli a oblibě u zákazníků jsme rozšířili naši působnost i za hranice České republiky. Nyní si nás mohou objednat klienti nejen z celé České republiky, ale i z okolních států.

Proč znovu to rasistické graffiti a jak ho rychle odstranit

Specializujeme se na odstraňování všeho nežádoucího na površích všeho druhu. Takovou naší specialitou je třeba Odstraňování graffiti Brno. Naší filozofií je, že zásahy tohoto druhu je třeba provádět co nejrychleji. Hned poté, co se nápis nebo obrázek na zdi objeví. Čím rychleji se ke graffiti dostaneme, tím pravděpodobnější je pak úplná náprava původního stavu. Věříme, že jeho autoři si pak uvědomí, že jejich práce je zbytečná. Nemá dlouhého trvání a je nežádoucí. Navíc ze zkušenosti víme, že tam, kde se jednou graffiti objeví, se často po krátké době objeví i další.

Naše firma je známá tím, že se dlouhodobě soustředí zejména na prevenci. To znamená, že jsme vytvořili takzvaný systém čistých budov. Všem našim klientům doporučujeme na fasádu aplikovat antigraffiti nátěr. Ten ji ochrání před dalšími podobnými překvapeními. Po aplikaci tohoto nátěru je jejich odstranění bezproblémové.

Zakázka dopadla na výbornou a nyní se naši klienti nemusí stresovat

Navíc všem klientům garantujeme, že pokud se někde na fasádě objeví graffiti, my ho následně odstraníme. Vždy na tomto místě zcela zdarma aplikujeme novou vrstvu antigraffitové ochrany. A to konkrétně v místě, které jsme oslabili při čištění a odstraňování. I díky tomu dokážeme nabídnout přijatelné ceny. Náš postup odstraňování graffiti je poměrně jednoduchý na vysvětlení, nicméně je fyzicky náročný na provedení. Postupujeme tak, že graffiti opakovaně zeslabujeme až do toho okamžiku, kdy je už téměř neviditelné.

Následně přetřeme fasádu původní barvou. Na tu většinou také nanášíme průhledný AGO nátěr. Toto opatření je potřeba aplikovat v letních měsících nebo v době, kdy nehrozí teploty nižší, než je deset stupňů nad nulou. Jinak AGO přestává mít význam. Použitá technologie tak může bez problému a účinně fungovat. Naše firma A SERVIS LIPKA garantuje životnost tohoto opatření po dobu až 6 let. Po tu dobu si naši zákazníci mohou být jistí, že jejich fasádu nemůže nic ohrozit. Toto byl i případ našich posledních zákazníků.

Byli to cizinci afrického původu, kteří jeli do České republiky na dovolenou a již zde zůstali. Bohužel nedávno zažili jednu nepříjemnost. Museli řešit graffiti na svém domě. A zvolili nás. Zakázka dopadla na výbornou a nyní se naši klienti nemusí stresovat tím, co budou dělat, až je zase navštíví nějaký vandal. No, co by dělali? Zavolají nám a my jim v co nejkratší době od jejich problému opět pomůžeme.