Nikdy jsem moc nevěřila svým kamarádkám, když říkaly, že v určitém věku se každý chlap tak trochu pomátne. Ve smyslu, že chytá druhou mízu, takovou pubertu středního věku. Tehdy jsem se jim smála, že říkají absolutní nesmysly. Ony, které střídaly partnery jako ponožky. Já tehdy byla s manželem skoro deset let a velmi nám to klapalo. Nicméně po dvacetiletém vztahu jsem na jejich slova vzpomínala. Manžel se začal chovat velmi divně. Byl naštvaný, když jsme se známými vtipkovali o našem věku. Rozhodně se necítil na to, abychom jej házeli do starého železa. Rozhodl se, že to tak nenechá a udělá v životě zásadní změny.

Ze starého mladého neuděláte, jak odstranit graffiti v Brně

Začalo to tím, když se začínal oblékat na jeho věk, řekla bych, nevkusně. Rozhodně tím nechci říct, že by neměl hezkou postavu a podobné věci. Možná jsem stará škola, ale přijde mi divné, když chlap po padesátce nosí conversky a růžové tričko. Také se rozhoupal a splnil si svůj dávný sen, tedy pořídil si motorku. A k tomu musel mít patřičný oděv. Když si někam vyšel vzal si koženou bundu.

Pozitivum v tomto období jsem nacházela pouze v tom, když se rozhodl, že nebude již tolik času trávit v hospodě s kamarády. Pivo téměř přestal pít. Pouze při nějakých zvláštních příležitostech. Od té jisté doby se specializoval spíše na kvalitní rum a víno. Další jeho slavnou etapou byla touha po něčem kontroverzním. Udělat nějakou šílenost. Samozřejmě v mezích zákona. Tehdy navrhl, že pojedeme na nějakou exotickou dovolenou.

Měli jsme hodně našetřeno na stavebním spoření. Polovina peněz nakonec padla na dovolenou. Tehdy jsem na vlastní kůži pocítila, jak se asi cítí milionáři. Když jsme přijeli domů z dovolené dostal další šílený nápad. Chtěl si vyzdobit fasádu domu sprejerskými barvami. To jsem mu zatrhla. Nakonec mě ale ukecal alespoň na garáž. Možná nám tehdy toto rozhodnutí zachránilo manželství, protože si začal uvědomovat, co činí, a znovu přehodnocovat svůj život.

Jakou zvolit antigraffitovou ochranu pro permanentní funkci

Na garáž nakoupil spoustu různobarevných sprejů s tím cílem, že se přiblíží umění nejlepších pouličních sprejerů. Abych to zkrátila…moc to nedopadlo. Vlastně to dopadlo strašně. Ještě hůř, než jsem čekala. Bylo to tak křiklavé a nepřehledné, že si můj manžel brzy sám uvědomil, že udělal chybu. A chtěl to odstranit hned druhý den. Naštěstí jsem věděla, na koho se můžeme obrátit. Ve firmě totiž dlouhou dobu spolupracujeme s úklidovou společností A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Ta nám zajišťuje čištění koberců a oken. Dobře jsem tuto firmu znala, takže jsem věděla, že její záběr je mnohem širší než tyto dvě oblasti. Sklízí velké úspěchy i co se týče odstraňování graffiti. Takže jsem jim zavolala a objednala službu Odstraňování graffiti a Antigraffiti Brno. Dohodli jsme se velmi rychle. Se stejnou profesionalitou, jak jednají, také provedli samotné odstraňování sprejerské barvy.

Dalo jim to hodně zabrat, protože se manžel činil a pomaloval opravdu velkou plochu. Jelikož jsme je zavolali rychle a barva byla ještě poměrně čerstvá, šlo to odstranit tak, že byste ani nevěřili, že tam takové čmárance někdy byly. Manžel se z tohoto poučil a od té doby máme naprosto jiný vztah. Je to úplně jako za mlada. Taková rebelie se mi velmi líbí.