Plíseň může vzniknout hned několika způsoby. Stačí mít doma trochu více vlhko a k tomu nedostatečně větrat a plíseň může být na světě. A čistý a udržovaný prostor rozhodně není zárukou, že se v něm plíseň nevytvoří. Nejdůležitějším faktorem pro vznik plísně je právě vlhkost. Plísně a řasy jsou mikroorganismy, které se v dobrých fyzikálních podmínkách mohou rozmnožit ve velice v krátkém čase a to jak v interiéru, tak v exteriéru.

Zhoršení těchto povrchů se může projevovat poškozením omítky nebo klidně i malby na stěnách. Zdi začnou zadržovat více vody, a na zdi se objeví zelené a černé skvrny. A čím jsou rozšířenější, tím více zapáchají. A zápach a estetika nebude to jediné, co vás bude na plísni trápit, protože plíseň může způsobovat i řadu onemocní. Nejčastěji se to týká dýchacích cest a kožních problémů. Takže je jasné, že pokud se vám na zdi utvoří, tak je potřeba co nejrychleji se o to postarat.

Jedním z nejlepších…

Jedním z nejlepších řešení je se obrátit na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Nátěr proti plísni, která zajišťuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Plíseň má tendenci se po odstranění objevovat znovu, pokud na ni použijete běžné přípravky z obchodu.

Ale nátěr LSG od A SERVISU funguje na bázi prevence proti jejímu opětovnému navrácení. Na povrchu chráněném tímto nátěrem nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky přežít. Pro buňky vyšších organismů je navíc nátěr 100% bezpečný. Proto pokud máte problémy s plísni, tak využití služby likvidaci plísní Praha od této firmy je vynikající alternativa, jak se plísně definitivně zbavit.