Vandalové se dnes nevyhýbají ničemu. Čím je místo frekventovanější, tím je to pro ně zřejmě větší výzva. Toto se týká zejména sprejerů. Proto tak často vídáme graffiti na nádražích nebo v metru. Naše úklidová firma Brno odstranění graffiti  se snaží tomuto ohyzdnému ničení cizího majetku čelit. Propagujeme proto prevenci proti vandalům ve formě ochranného nátěru.

Odstranění graffitigraffitivandalovéAntigraffitový nátěr

Jak vyzrát nad vandaly?

Jedná se o vlastní technologii, kterou jsme si vyvinuli za více než dvacet let praxe v tomto oboru. Tento nešvar sprejového vandalství se samozřejmě netýká jenom České republiky, proto se naše služby staly žádanými také na Slovensku a v Rakousku. Naše společnost v rámci svého poslání v boji s graffiti vandaly nabízí dílčí úkony – „stop sprejerství”, „stop sprejům“ a  „stop nedovolenému graffiti účinnou prevencí“. Proti vandalům kromě techniky, chemických prostředků a lidských sil čelíme také psychologickým nátlakem. Je proto velmi zásadní, aby si nás poškozený klient na odstranění graffiti zavolal co nejdříve po tom, co nevzhledné posprejování na svém majetku objevil. Díky tomu se graffiti vandal nemůže dlouho chlubit svým výtvorem. Vandalovi jde totiž o to, aby se jeho „díla“ proslavila. Aby byla na viditelném a pokud možno frekventovaném místě

.Jak se zbavit graffitizničená zeďPrevence před vandalyZničený majetek

Pro normální lidi to je zcela zvrácená logika, protože těžko pochopit člověka, který pro zábavu ničí cizí věci. My jsme se však do psychiky těchto vandalů museli trochu ponořit. Díky tomu jsme je pochopili a následně proti ním bojovali. Pokud graffiti sprejera rychle zmizí, raději se stáhne a usídlí se v jiné lokalitě. To je prostě ověřený fakt. Graffiti odstraňujeme ze všech povrchů. Pokud ale předtím nebyla nanesena naše ochranná vrstva, může být někdy odstranění problémové. Proto apelujeme, abyste nanesení této ochranné antigraffiti vrstvy (takzvaného AGO nátěru) zvážili. Chtěli bychom také předem upozornit na to, že úspěšnost odstranění graffiti nápisů z povrchů neošetřených AGO nátěrem nemusí být stoprocentní. Naopak odstranění z našeho antigraffiti nátěru pak je vždy se 100% účinností.

Pomalovaná zeďStreetartJak vyzrát nad sprejerygraffiti vandalové

Jak náš antigraffitový nátěr funguje?

Samotný zákrok probíhá tak, že se nejprve odstraní graffiti. Velmi nedoporučujeme graffiti jen přetřít danou fasádní barvou, protože pak zůstávají na některých místech stíny a kontury obrazce, které se ani při opakovaných pokusech nedaří odstranit. V podstatě se postupuje tak, že se graffiti zeslabí co nejvíce a přetře se danou fasádní barvou. Co se týče technického popisu ochranného nátěru, tak při tomto zákroku naši pracovníci nanáší nátěr v několika vrstvách podle struktury povrchu. Aplikovat ho můžeme na všechny druhy ploch včetně plastů. Proto jsme schopni tuto ochranu udělat i mimo budovy. A SERVIS poskytuje nejlevnější cenu v České republice, a to od 120 korun za metr čtverečný. U hladkých ploch nanášíme obvykle tři vrstvy, ale u strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést vrstev 6-12.  Jsme navíc jediná firma v České republice, která garantuje funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu. Brno odstranění graffiti!

Zničená omítkamalba