Čištění koberců Brno ceník…

generální čištění koberců BrnoNěkdy se zdá, že nějaký flek po uschnutí nebude tak hrozný a osazenstvo bytu si na nedokonalost na svém koberci zvykne. Takový ústupek je však zcela zbytečný. Smířit se se škaredým kobercem a maskovat to například postavením květináče na daný flek, přestože přes rostlinu ani neuvidíte na televizi, je zbytečné. Naše úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Brno ceník, si poradí s jakoukoliv skvrnou na vašem koberci.

Zrovna nedávno…

Zrovna nedávno jsme řešili mastný velký flek na fialovém koberci, který měl mladý pár nově koupený v bytě, do kterého se před pár měsíci přestěhovali. Flek páru vznikl tak, že přítel prý prožíval velmi silně vzniklou rýmu. Nechtěl se svým „trápením“ zůstat sám v ložnici, tak se i s peřinou přestěhoval do obývacího pokoje. Přítelkyní se nechal obsluhovat jako malé dítě, ale zřejmě mu později z nemoci trochu otrnulo. Začal celým tělem fandit fotbalovému týmu. Když mu přítelkyně nesla na jeho přání pořádně silný a tedy i mastný slepičí vývar, zrovna se gestem ruky zaradoval z gólu. Vývar jí tak nechtěně shodil z ruky. Mysleli, že čirý vývar nezpůsobí na koberci skvrnu. To je však ráno vyvedlo z míry. Na světle fialovém koberci byl velký mastný flek. Což je asi ta poslední věc, která by mladý pár v nově vybudovaném bytu potěšila. čištění koberců strojovou metodou

K čištění naše firma používá…

koho poptat na čištění koberců v BrněPár několik měsíců šetřil, aby se k sobě mohl sestěhovat a koupě nového koberce jim do rodinného rozpočtu rozhodně nepasovala. Obrátili se tedy na nás. Naši specialisté z A SERVISU jim hned nabídli termín, který se jim hodí. Koberec jim vyčistí, aby se nad flekem nemuseli u televize hádat. K čištění používá naše úklidová firma strojové čištění. Konkrétně čištění kotoučovým strojem, který v současnosti patří mezi nejmodernější a zejména nejšetrnější metodu. Tuto technologii ještě kombinujeme s kvalitními, značkovými kosmetickými přípravkami, které koberec šetrně vydesinfikují. Navíc i nádherně provoní. Je to vlastně taková avivážová koupel pro váš koberec.

Je pro nás samozřejmostí…

Některé firmy však stále používají zastaralou extrakční metodu. Ta má sice za náplň práce čistit, koberce však není schopná čistit důkladně a hloubkově. Klienty před takovou metodou varujeme, protože se často stává, že po ní zůstanou na koberci stále fleky. Navíc mívá koberec po aplikaci netvárnou podobu. V tomto případě rozhodně neplatí pravidlo „kdo šetří má za tři“. Pokud už se zákazník rozhodne investovat peníze do vyčištěného koberce. Je pro nás naprostou samozřejmostí, že koberec vyčistíme dokonale, kvalitně, velmi šetrně a rychle. servisní čištění kobercůrotační čištění koberců

S našimi zaměstnanci se domluvíte na termínu podle přání a určitě vám vyjdeme hned vstříc. Naopak námi používaná metoda čištění kotoučovým strojem vám koberec jednak vyčistí a způsobí perfektní vzhled ale hlavně zásadním způsobem prodlouží jeho životnost. Takže zákazník ve výsledku ušetří právě naší metodou tím, že nebude muset kupovat tak často nový koberec.

čištění koberců cena servisní čištění koberců čištění koberců v prostředí s dětmi čištění koberců moderní technologií