Jako úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. jsme řešili poněkud vtipný, ne ovšem ojedinělý případ. Zavolala si nás rodina, která byla nešťastná z neplechy, co jim vznikla na koberci po dětské čištění koberců Ostrava ceník  party. Rodiče čtyřletých dvojčat ve svém bytě uspořádali dětskou party, rodičů bylo na oslavě pomálu, většina si děti chtěla vyzvednout až oslava skončí, takže bylo dospělých rukou na tolik dětiček málo.

 

Rodiče chtěli ratolestem udělat radost, tak je nechali si pozvat kolik jen kamarádů na oslavu chtějí. Zpětně si trochu vyčítali, že je ve výběru nekrotili, protože měli byt plný malých raubířů. Všechny děti uzobávaly sladkosti, takže byli pořádně energičtí, někdo by to možná nazval hyperaktivitou.

 

Když po bytě lítají dva raubíři, je to o zdraví, těmto rodičům však narozeninový den běhalo po bytě sedmnáct školkáčků. Maminka na oslavu upekla domácí čokoládový dort a nechala ho v obývacím pokoji odložený do doby, než přijde čas blahopřání. Mezitím ale děti zdivočely a ve chvilince nepozornosti, kdy rodiče dort nestřežili, jim přímo v obývacím pokoji děti vrazily do čokoládového dortu a ten se jim obtiskl přímo na béžový koberec. Paní z toho byla v šoku, ve zmatku nevěděla, co si počít. Když nás pak paní volala, bylo v jejím hlase znít nejistota, zda to zvládneme.

 

čištění koberců puntičkářsky Ostravapedantské čištění koberců Ostravatest čištění koberců Ostrava

 

 

 

 

 

 

Paní jsme však ujistili…

 

Paní jsme však ujistili, že taková, pro někoho pohroma, je pro nás hračka. My jsme na takovéto případy vybaveni, máme odborně proškolený profesionální personál. Který má koberec jako nový čištění Ostravaobrovské zkušenosti a zohledňuje vždy konkrétní vzniklou skvrnu, případně zašlou špínu a podobně. A SERVIS má široké pole působnosti, zabýváme se vedle strojového čištění koberců mimo jiné čištěním podlah a spoustou dalších druhů úklidů.

 

Takže ať máte doma jakýkoliv povrch na podlaze, naši specialisti si s ním poradí, naši zaměstnanci jsou také proškoleni na voskování podlah, stačí zavolat a naši lidé vám čištění koberců od psích výkalů Ostravaurčitě poradí, jak se máte o vaše podlahy starat a ochotně si s vámi domluví termín ošetření podlahy.

 

 

Strojové čištění…

 

K naprosto perfektně vypadajícímu koberci používáme strojové čištění, které jediné je schopné dokonale vyčistit koberec. K čištění používáme výhradně kotoučový stroj. Tato technologie spočívá v použití silného ale stále šetrného kotoučového stroje, který pomocí rotačních kartáčů do hloubky koberce zapracovává značkovou kosmetiku. Paní nám líčila, jak se obrovskou skvrnu pokoušela sundat z koberce pomocí houby. V takovém případě se ale zašpinění pouze zhorší.

čištění koberce od kávy Ostrava

Takové znečištění zvládne pouze strojové čištění, nejšetrněji pak čištění zmíněným kotoučovým strojem. Když naši odborníci čištění dokončili, maminka se rozplývala. Jak se celý pokoj nádherně provoněl, je to tím, že naše firma vybírá jen ty nejšetrnější prostředky, které koberci nemohou uškodit.

 

Podstatnou vlastností strojového čištění je, že také nejlepší čištění koberce Ostravazlikviduje všechny roztoče. Alergeny a bakterie, takže po našem zákroku vám zanecháme koberec hygienicky čistý. Čištění koberců Ostrava ceník