Již několik let se s přítelkyní věnujeme fitness. Přitom jsme tomu propadli tak nevinně. Ale vlastně jsme oba vždycky tak nějak spěli ku sportu. Přítelkyně dělala od malička gymnastiku, tudíž měla vždy ve zvyku být ohebná, a přitom mít i docela sílu. Další, už méně příjemnou věcí je, že je učitelky nutily, aby byly extrémně štíhlé. Často se i stávalo, že si některá z gymnastek vyvrkla kotník nebo si ho zlomila. A víte, co jim na to učitelky řekly? Že měly na sobě moc tuku, a proto se jim noha zlomila.

Graffiťáci jsou jako neřízená střela, nikdy nevíte kdy zjeví u Vás

Rozhodně to nebylo třeba kvůli tomu, že neměli dostatek živin a tím, jak byly extrémně štíhlé a do toho měly velice náročný výkon na tělo. Jejich těla už to prostě občas nezvládala. Moje přítelkyně nebyla výjimkou. Naštěstí s gymnastikou po několika letech přestala. V rámci svého zdraví. A dostala se ke sportu zvanému pole dance. A to ji neskutečně chytlo. Tehdy jsme se vlastně poznali, když už byla ostřílená tanečnice. Já vždycky zase dělal atletiku, tudíž jsem vždy byl hodně osvalený.

Vlastně tomu vděčím do teďka za svou postavu. To byla i jedna z věcí, která prý zaujala mou přítelkyni. Ha ha, to víte, svaly vládnou světu. Jenže přítelkyni z toho náročného sportu, co si zvolila začala hrozně bolet záda. Potřebovala nutně k němu nějakou kompenzaci, jak se říká. Dlouho jsme přemýšleli, jakou. A také se pak k tomu jednoho dne přidala touha zhubnout a zredukovat tělesný tuk. Já si teda stojím za tím, že přítelkyně měla vždy skvělou postavu. Ale je to její věc a její tělo.

Začala tedy pátrat po tom, jak by mohla zredukovat tělesný tuk a zároveň nabýt na síle. A tak se tehdy dostala k fitness. Začala cvičit s činkami a těžkými váhami a osami. A začala v tom být zatraceně dobrá. Já se k ní po čase přidal a oba jsme přišli na to, že nás to neskutečně baví. A tak jsme si řekli, proč si nějaké to fitness centrum nebo posilovnu nezaložit? A tak jsme si dali za cíl, že si splníme náš sen, ať to stojí, co to stojí. Nejprve jsme museli získat x tisíc povolení od úřadů, sehnat vhodné prostory… Nebyla to vůbec lehká cesta. Další věcí je, že můžete být dobří jak chcete, ale pokud nemáte certifikát, nemůžete se cvičením úplně oficiálně živit.

Vzali jsme to jako výzvu a každý jsme si tedy udělali i certifikát. Ať to máme všechno hezky pohromadě. A ono se to také zadařilo! Jen co jsme si však prostory pronajali, někdo nám naši novou posilovnu posprejoval. Bylo to neslýchané! Ale museli jsme se s tím porvat, řekli jsme si, že už jsme zvládli přece horší věci. A tak jsme se rozhodli objednat nějakou firmu, která bude fasádám rozumět. A měli jsme štěstí! Natrefili jsme na společnost se jménem Odstranění, likvidace graffiti. smluvili jsme si s nimi termín a už byli u nás coby dup. Graffiti perfektně, a hlavně rychle odstranili. My jsme s jejich službami moc spokojení. Proto je můžeme doporučit!