Ve firmě nabízíme svým klientům široký rozsah špičkových úklidových činností, jako je například čištění koberců, podlah, odstraňování plísní, graffiti a leštění oken. Svým poctivým a flexibilním přístupem má na trhu úklidových služeb uznávaný a velmi kladný ohlas. Proto neustále sledujeme nové trendy, abychom našim zákazníkům nabízeli tu největší možnou kvalitu, která je možná.

Mytí prosklených pergol, zimních zahrad a oken výškách

Umývání oken a skleněných ploch demineralizovanou vodou s přístrojem s teleskopickým vysáváním je technologický pokročilá metoda mytí a čištění oken v Praze. Je poměrně velmi důležité okna a prosklené plochy umýt tak, aby byli kvalitně odmaštěny a zbaveny i malých tvrdých nečistot, které třeba v létě vytváří hmyz, nebo na povrch skla sesedají a pokryjí ho agresivní městské spady, které nejdou umýt a zpravidla je nutné je chemicky rozpustit, nebo oškrábat. Když je povrch skla čistý a lesklý dlouho na něm nic neulpí, což je velmi pozitivní, že delší dobu mám od čištění skla pokoj.

Dále disponujeme i profesionálně flexibilním přístupem pracovníků na všech úrovních, je pro nás důležité, aby se zákazníkům s našimi zaměstnanci dobře pracovalo. V tomto článku bychom se chtěli více zmínit o naší službě mytí a leštění oken. Díky všem těmto faktorům dosahujeme těch nejlepších výsledků, proto jsou s námi zákazníci spokojení. A mezi ně patří i majitelé velké vily, kde se stavem jejich oken už nebyli spokojení. Měli tam opravdu hodně prosklených prostorů a jejich hospodyně už na to nestačila a oni se jí příliš nedivili.

Navíc zvenčí se na okna nanese opravdu spousta špíny a prachu a vyčistit to není úplně snadné. Tak se obrátili na nás A SERVIS LIPKA a my se už o vše postarali a okna umyli výše popsanými postupy. Byli moc spokojení a stali se našimi pravidelnými zákazníky. Což nás samozřejmě těší, protože není lepší vizitkou pro firmu než spokojený zákazník. Zvlášť, když začali využívají více našich služeb.